lunes, 17 de diciembre de 2012

Panenka; el futbol que se lee. La reinvenció del futbol dins uns fulls principiants

12è exemplar de la revista 
La revista Panenka ha viatja avui fins la UAB per presentar-se. Els seus creadors han explicat als alumnes de Periodisme l'aventura d'iniciar un projecte com aquell en temps tan difícils.

Roger Axel i Aitor, creadors de la revista, van ser els responsables d'explicar a tots els assistents la seva innovadora creació. Panenka, el nom de la qual fa referència al mític penal del jugador Antonín Panenka, és una revista per a amants del futbol. La idea va ser batejada amb honor a aquesta famosa acció; el gol a l'estil del futbolista, arriscant però encertant.
És així, com aquests joves periodistes van encertar, i molt, al moment de decidir si tirar o no tirar endavant el projecte. Panenka va néixer al juny de 2011, a mans d'una conversa entre amics, i és així com s'ha anat fent gran a mans de periodistes, fotògrafs, dissenyadors i gent emprenedora. Avui en dia s'ha convertit amb aquella revista que ells mateixos volien llegir.
Com molt bé han explicat la revista té uns objectius molt clars; enfocar el futbol fugint dels vicis del periodisme esportiu, potenciar el concepte de cultura periodística i presentar un enfocament atrevit i proper a l'audiència.  Entre d'altres la revista ofereix també les sensacions d'un llibre i estimula el perfil de col·leccionista.

Avui, Panenka ja compta amb catorze exemplars i més de dos mil subscriptors, tot un èxit gràcies  a aquella aposta per la novetat, per la diferència..., que qui sap, si Panenka no hagués marcat aquell gol...
Per a més informació podeu accedir a la web de la revista; http://www.panenka.org/


No hay comentarios:

Publicar un comentario