martes, 11 de diciembre de 2012

Adéu


El que avui vull escriure en aquestes línees queda més enllà d'una simple notícia periodística, el que avui vull escriure no puc fer-ho  buscant la màxima objectivitat, el que avui vull escriure ho he de fer des de dins del cor.
Pels qui no ho saben a Flix han tancat un dels vincles d'unió de tots els flixancos i flixanques, un dels punts de trobada més recurrents de joves i grans, una part dels nostres records. Després de 30 anys en funcionament ens han tancat la única discoteca del poble.
Ens és difícil a tots passar per l'Avinguda Catalunya (o com més coneguda és; pel "Carrer dels bars") i no sols veure que no hi és, sinó veure que allí on hem començat tots la nostra adolescència hi ha un Spar. Tots i hem viscut una part petita o gran de la nostra vida, i de ben segur que aquesta part l'hem compartida ballant amb un amic, i aquest amic ballant amb un altre amic... i és així com ha anat passant el temps i l'hem anat fet gran a poc a poc, i nostra, sobretot nostra.
No sabem ben bé que serà de totes aquelles nits, cançons, moments, birres, sofàs...però pels de la meva generació, és clar que aquesta època de la nostra vida ja no la podrem acabar de gaudir al poble, perquè ja no podem.

2 comentarios:

  1. Quanta raó tens i quanta emoció en llegir el teu escrit. Quin munt de records s'han quedat enrera.

    Al sofà que sempre ens asseiem ara hi està el Pa Bimbo, quina tristor.

    ResponderEliminar
  2. Hola Berta, com estàs? m'ha agradat el teu escrit, i estic molt d'acord amb el comentari anterior: l'altre dia que hi vaig anar a comprar no vaig poder evitar una sensació de profanació de molts records que hi ha entre aquelles parets. Perd molta poesia pensar que potser et vas declarar davant de l'estanteria dels congelats... Deu ser una sensació similar a la que van tenir al seu temps els assidus al Cine Ebro. Què hi farem! la vida continua i el sol surt per tothom. Bessitos
    fonso

    ResponderEliminar