lunes, 26 de noviembre de 2012

Petites essències de la nostra terra. III Festa de l'Oli de la Reserva Natural de Sebes


Es celebra ahir la III Festa de l'Oli de la Reserva Natural de Sebes al molí Oliflix. L'acte va gaudir d'una molt bona participació, on s'hi va poder veure l'elaboració artesanal de l'oli i tastar la tradicional clotxa del nostre territori.

Ahir diumenge el poble de Flix va poder gaudir de la III Festa de l'Oli de la Reserva Natural de Sebes al molí Oliflix, on l'objectiu principal era donar a conèixer el procés artesanal de realització de l'oli ecològic de les nostres terres.
Durant el matí, tots els participants van poder gaudir de la tradicional clotxa, i, seguidament, van tenir l'oportunitat de visitar les instal·lacions del molí, on allí es podia observar el procés d'elaboració i producció del producte.
A més a més es van dur a terme un seguit d'activitats complementàries com van poder ser una visita guiada a la Reserva Natural i al molí Oliflix per discapacitats visuals, un tast de l'oli i la possibilitat de comprar diferents lots del producte.
El Grup de Natura Freixe han estat els emprenedors del projecte, el qual va gaudir d'una excel·lent participació de més de 200. Segons veus dels participants "Ha estat una gran experiència. Realment interessant i molt informativa".

Per a més informació podeu consultar la web http://www.oliflix.com o la pàgina de Facebook del Grup Natura Freixe.








1 comentario:

  1. Hola Berta una jornada molt interessant, però no en tinc ni idea de què és això de la Clotxa.

    ResponderEliminar