lunes, 22 de octubre de 2012

"Delenda est Hispania"


L'autor debatent sobre els aspectes més polèmics del seu llibre
Albert Pons presentà el passat divendres a Flix el seu nou llibre "Delenda est Hispania". Tot allò que Espanya ens amaga sobre la independència de Catalunya".

Divendres 19 d'octubre va tenir lloc a Ca Don Ventura la presentació del nou llibre d'Albert Pons, un acte organitzat pel Centre Català de Negocis i l'Assamble Nacional Catalana.

Podem arribar algun dia a proclamar-nos com a Estat Propi? És viable? Què passarà a Catalunya l'endemà que es proclami la independència? I a Espanya? 
I a Europa? Aquestes són moltes de les preguntes que l'autor explica detalladament des d'una visió crítica en el seu llibre i que així, va poder argumentar bé a tots els flixancos i flixanques presents el dia passat. Els principals temes en joc van ser varis com l'autodeterminació, el deute o fins i tot la dissolució d'Espanya, aspectes tractats amb l'objectiu de desemmascarar " tot allò que Espanya ens amaga sobre la independència de Catalunya" com molt bé precedeix el títol del seu llibre.

La conferència va acabar amb un torn obert de preguntes i la opció a poder comprar el llibre per tal d'entrar més profundament al que sol va ser una petita introducció dels infinits dubtes i preguntes plantejades sobre el debat polèmic del moment.  

1 comentario:

  1. Un llibre molt interessant i molt ben documentat. Deixa clar que una Catalunya independent és viable.

    ResponderEliminar