miércoles, 7 de noviembre de 2012

La Joventut Esportiva de Flix; primer "club per la independència"


La Joventut esportiva de Flix és va convertir ahir per la tarda amb el primer club de futbol a Catalunya que es proclama a favor de la Independència.
Logotip de la samarreta presentat a l'assemblea.
Fotografia cedida per Pere Muñoz

Després de 61 vots a favor, 2 em contra i 3 en blanc els socis van aprovar ahir en una assemblea extraordinària al casal Sant Jordi del poble la iniciativa proposada per la directiva: el club col·laborarà amb l' Assemblea Nacional Catalana (ACN) i lluirà a la equipació una estelada a la part posterior de la samarreta i el logotip de l'ACN a la part davantera.
"La intenció de la proposta no és polititzar la institució, sinó estar sempre al costat del poble i per això s'ha volgut fer que tots els socis majors d'edat puguin ser partícips d'aquesta decisió. [...] No és la nostra intenció excloure a ningú i tenim en compte que el club està format per gent de tots els partits polítics". Aquestes van ser les paraules del president del club, Albert Mani, qui va voler emfatitzar no un posicionament, sinó el suport del club envers el moviment independentista dins la zona catalana culminat aquest 11 de setembre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario